14 oktober 2024

Gezellige kringmiddag

Vrijdag 11 oktober  jl. organiseerde Kring Kbo Heeze-Leende voor de 6x keer deze middag speciaal voor al haar leden in Heeze, Leende en Sterksel. 120 leden hadden zich voor deze middag aangemeld.
Bij binnenkomst in het perron werd men al meteen getrakteerd op koffie of  thee met een heerlijk stuk vlaai.

Stipt half twee  nam de interim voorzitter, Lucy  van Meijl uit Leende, het woord om iedereen te verwelkomen. Hierbij deed ze ook de oproep voor  nieuwe bestuursleden en  leden die willen deelnemen in een werkgroep.

Het programma startte met een optreden van de tonproater Niels Bunthof uit Leende met zijn act de sollicitant bij van Cranenbroek in Budel, waarbij de lachspieren aan het werk werden gezet. Iedereen vond het jammer dat hij na  20 minuten al moest stoppen. Maar wie weet zien we hem nog terug.

Na een korte pauze volgde het optreden van Ambiance. Zij brachten herkenbare muziek van Nederlandse en Vlaamse liedjesschrijvers.  Rond kwart over drie  was er een korte onderbreking waarin volop gekletst kon worden. Hierna ging het optreden verder met bekende meezingers.
van de Eindhovense protestgroep Bots uit de jaren 70 tot  Gerard van Maasakkers.

Na afloop werd de werkgroep nog bedankt met een bloemetje voor het organiseren van deze middag. Ook Liesbeth Lingers werd met een bloemetje bedankt voor het organiseren van de meerdaagse kringreizen.

De organisatie kan terugkijken op weer een geslaagde middag. Volgend jaar zal deze middag worden georganiseerd  op 10 oktober in de Schammert in Leende.