1 oktober 2024

Christ Bukkems toernooi 24-9-2024

In de derde week van september was het lekker druk op onze jeu de boules banen van de Toverbal.

Op zondag 22 september waren de Gangmakers te gast, op maandag 23 september was er de jaarlijkse wedstrijd met het College van B & W van de gemeente Heeze-Leende en op
dinsdag 24 september was het de beurt aan het jaarlijks Christ Bukkems toernooi.

Er hadden zich 30 deelnemers gemeld voor dit altijd weer gezellige toernooi. Tijdens het toernooi meldden zich ook nog een 15 tal  supporters.

Om 13.00 gingen  de spelers enthousiast van start ondersteund met een licht zonnetje. Hoewel een regenbui roet in het eten dreigde te gooien, hebben we daar tijdens het spelen gelukkig toch geen last van gehad. In het totaal werden 3 ronden gespeeld onderbroken met een korte pauze voor koffie en thee.

Er werd fel en sportief gestreden voor de eeuwige roem en de mooie wisselbeker.

Terwijl de deelnemers na het toernooi genoten van een drankje werd door Liesbeth Lingers en Jos Essing het nodige rekenwerk verricht, hierna was de uitslag snel beschikbaar.

De uitslag:

  1. Annie van Hout met 3 gewonnen wedstrijden en 16 punten.
  2. Mia Bukkems met 3 gewonnen wedstrijden en 7 punten.
  3. Mien v/d Kerkhof met 2 gewonnen wedstrijden en 16 punten.

De prijzen werden door Liesbeth Lingers onder applaus uitgereikt aan de verraste winnaars.

Inmiddels was ook de ‘Frietwagen’ aangerukt en terwijl men nog genoot van een gezellig drankje werden in ruime mate diverse bittergarnituur uitgedeeld, na een half uur kon men zich  bij de frietkar vervoegen voor een bakje patat en een ruime keuze aan snacks. Voor de ‘frikandel speciaal’, die gretig aftrek vond, was enige zelfwerkzaamheid vereist.

Rond 18.00 uur vertrok iedereen weer voldaan en verzadigd huiswaarts.

Liesbeth, Truus en Gijs weer bedankt voor de organisatie.